Gratis Webinar over sneller ontwikkelen in de cloud.

Microsoft Oneshare webinar

Gebruikt u voor uw applicatie-ontwikkeling een Agile/Scrum aanpak en DevOps teams? Is het snel beschikbaar hebben van test- en ontwikkelomgevingen daarbij vaak een uitdaging? Meld u dan nu aan voor een live webinar op dinsdag 26 mei 2015. 

Van 12:00 - 12:45 uur organiseren Sogeti en Microsoft samen een webinar over OneShare, het selfservice portaal voor test- en ontwikkelomgevingen. 

Ervaar tijdens de webinar live hoe u met één druk op de knop eenvoudig en snel beschikt over een selfservice portaal waarin u direct uw desktops, tools en omgevingen kunt opzetten en beheren.

Tijdens deze webinar praat Cloud Expert Clemens Reijnen u bij hoe we best practices en onze ervaring met applicatie ontwikkeling in de Cloud hebben samengebracht in de oplossing OneShare.

Maak tijdens de webinar kennis met de functionaliteiten van deze Azure-cloudoplossing en ontdek hoe u de ontwikkeling van uw applicaties kunt optimaliseren.

Aanmelden voor Webinar

U kunt tijdens deze webinar live uw vragen stellen in een chat aan Michiel van Otegem van Sogeti. Heeft u vragen over het webinar e-mail dan met: Ton van Veen of bel hem via: tel:+31 886 606 600