Front-end development

Front-end developer Emiel

Zet de toekomst naar jouw hand

Werk jij straks aan onderscheidende websites en mobile apps voor top merken in Nederland? Vind hieronder alles over werken als front-end, mobile- en web app ontwikkelaar bij Sogeti en/of bekijk de vacatures.
 

Interactie is de basis

Je verplaatsen in een ander, dat kun jij goed. Want hoe moet een website eruit zien? Hoe navigeert een gebruiker door een app? Sterker nog…is een app wel de beste keuze of is een website meer voor de hand liggend? Draai jij je hand hier niet voor om? Dan is het tijd voor een kop koffie! Bij Sogeti zitten alle front-end developers samen met de mobile developers, de UX/UI designers, de chatbot-developers en outputmanagement bij elkaar. Er zijn korte lijntjes en er wordt veel gespard. In het team zijn we met zo'n 100 enthousiastelingen. 

Sites en mobile apps die er toe doen

Jij gaat werken met een jong, gedreven team waarmee je bouwt aan en adviseert over onderscheidende apps voor top merken in Nederland. Denk aan apps om:

Van Meetup tot Interaction Friday

Naast dat je werkzaam bent  voor, en vaak ook bij, een klant vinden we het belangrijk dat je ook met jouw collega’s van Sogeti een goede band hebt, samen kennis deelt en elkaar inspireert. Hiervoor organiseren we veel. Pizza-sessies voor collega’s en meetups voor íedereen die geïnteresseerd is. Bijvoorbeeld de Front-end Meetup. Voor vakgenoten die net als wij enthousiast worden van termen als Angular, Vue.js, iOS, Android, Ionic, Xamarin, React en TypeScript. Zowel voor de ervaren als ook de beginnende front-end developer. Ook hebben we eens in de twee weken een Interaction Friday. Een vrijdag waarop collega's die op klantlocatie werken, naar het kantoor in Vianen komen. Zo zie je je collega’s regelmatig en kan kennis en ervaring worden uitgewisseld. De middag eindigt steevast met een gezellige borrel.

Informele en goede sfeer

  • Breed opleidingsprogramma
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Pizza-sessies, Meetups en Game Nights
  • Enthousiast team
  • Persoonlijke aandacht
  • Informele sfeer

Solliciteer vandaag nog!

Vind jij het leuk om te blijven groeien in kennis en elkaar te inspireren, dan ben je bij ons aan het goede adres! Neem contact op als je nog vragen hebt. Heb jij die baan die bij je past al in het oog? Solliciteer dan direct. Bekijk de vacatures via onderstaande knop. 

Kan ik je helpen?

Join our group

Front-end MeetUp

Top Mobile & Web-vacatures

Senior Front-end Developer

Currently we are specifically looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level.  Senior Front-end DeveloperAls Senior Frontend…

Ervaring: Professional

Senior Mobile Developer

Senior Mobile DeveloperAls Senior Mobile Developer ontwerp je apps, implementeer en test je nieuwe features. Je bent medeverantwoordelijk voor de…

Ervaring: Professional