Quality Assurance & Testing services en oplossingen

Quality Assurance and Testing services en oplossingen

Meer softwarekwaliteit in minder tijd?

Wil je sparren over de mogelijkheden of wil je direct aan de slag met onze test-expertise? Vul dan het formulier in via onderstaande knop of vind meer informatie over onze Test-methodiek.

Aanvragen Test-expertise  TMap-methode

Efficiënter en effectiever software ontwikkelen

In de digitale wereld gaat het om snelle ontwikkelingen en hoge klanttevredenheid. Daarom sturen onze Agile-teams vanaf de start op kwaliteit en hebben ze testactiviteiten geïntegreerd in hun ontwikkelproces. Met de juiste testexpertise leidt dit tot korte feedbackloops en een hoge testdekking gericht op kwaliteit.

Met een bijdrage aan de teamperformance

Agile-teams zijn continu bezig hun performance te verbeteren. Met als doel een wendbare organisatie en korte time-to-market. Onze testprofessionals maken hierin het verschil. Met hun kennis van testen, ontwikkelprocessen én communicatieve vaardigheden tillen ze samen met de teamleden de teamperformance naar een hoger niveau.

Testing en Test Automation

Veel testactiviteiten kunnen geautomatiseerd worden. IT-testing en Test Automation zijn dus niet meer los van elkaar te zien. Onze experts testen zoveel mogelijk geautomatiseerd. Ze hebben diepgaande kennis van testautomatisering én van ontwikkelprocessen (CI/CD), programmeertalen (zoals JAVA) en tooling.

Innoveren

Als marktleider gaan we continu een stap verder. Bijvoorbeeld door ontwikkelingen op de markstandaard TMap met:

  • TMap Next
  • TMap HD
  • IoTMap

En wat kunnen AI en Robotics betekenen voor Testing, Test Environment Management, Test Data Management en Cognitive QA? Innovaties die jouw organisatie verder helpen!

Opleiding in testen

Bij de Sogeti Academy vind je diverse testopleidingen, zowel standaard via open inschrijvingen als maatwerk in jouw organisatie. Van een basistraining testen tot complete ontwikkelprogramma’s voor individuen en/of teams met coaching en intervisiesessies.

Waarom Sogeti Testing Services?

  • De grootste groep testprofessionals, met brede kennis en diepgaande specialisaties
  • Alle aanvullende IT-expertises in huis
  • Continue innovatie en kennisdeling in communities zoals VINT, QX Day, Q Meets en het World Quality Report
  • Partnerships met leveranciers op gebied van (test)tooling

Meer softwarekwaliteit in minder tijd?

Vraag ons naar de mogelijkheden via het formulier door te klikken op onderstaande knop.

Aanvragen Test-expertise