Sogeti Blue header

Technologie Monitor

Inzicht in de impact van technologische ontwikkelingen

De grote versnelling in technologische ontwikkelingen raakt ook jouw organisatie. Heb je inzicht nodig in de betekenis voor jouw strategie? Vraag ons alles over de Technologie Monitor via onderstaande knop.

Inzicht in innovatie voor jouw strategievorming

Ontwikkelingen gaan razendsnel in de IT. Big data, Cloud, DevOps en Internet of Things volgden direct op ontwikkelingen als Social, Mobile en Agile. En nu schreeuwen Blockchain, Artificial Intelligence, Virtual Reality en Chatbots ook om jouw aandacht.

Hoe houdt je de vinger aan de pols? Hoe bepaal je welke rol je wil spelen, waar de toekomst ligt voor jouw organisatie? Om de juiste keuzes te maken, kunt u niet buiten betrouwbare informatie over de laatste technologische ontwikkelingen. Een kompas in tijden van disruptie.

Benut ons wereldwijde netwerk van experts

Met de TechnologieMonitor zetten onze consultants periodiek de belangrijkste technologische ontwikkelingen voor je op een rij. Specifiek gericht op jouw organisatie. Maatwerk dat je helpt jouw strategie te bepalen, met inspirerende inzichten over innovatieve ontwikkelingen en de consequenties ervan voor jouw organisatie.

Met onze consultant bespreek je de doelstellingen en frequentie van jouw TechnologieMonitor. In dialoog komen we tot inzicht en advies voor toegepaste innovatie, in het kader van jouw strategie.  Hiermee ben je in staat gefundeerde keuzes te maken.

Ontdek wat de TechnologieMonitor voor je kan betekenen.

Ben je op zoek naar een kompas in tijdens van disruptie. Ontdek dan de mogelijkheden van de Technologiemonitor voor jouw organisatie. Bekijk de uitgebreide informatie in de flyer op deze pagina of neem direct contact met ons op via onderstaande knop.

Technologie Monitor aanvragen