IT infrastructuur service Sogeti

IT Infrastructuur

Meer weten over IT Infrastructuur 

En is jouw werkplek toekomst klaar?

Contact opnemen

 

 

Toekomstklaar met een duurzame en flexibele infrastructuur

No infra, no business. De ontwikkelingen van Social, Mobile, Analytics en Cloud (SMAC) gaan razendsnel. Ook the internet of things (SMACT) vraagt om een hoogwaardige IT-infrastructuur, die zich aanpast aan veranderende wensen van de gebruikers.

De diensten van Sogeti op het gebied van infrastructuur zijn flexibel en stellen ú in staat te focussen op het realiseren van uw business doelstellingen.

Een moderne invulling van een digitale werkplek en BYOD: met Smart Workspace maken we uw werkplekomgeving toekomstklaar. Uiteraard is Office365 hierin volledig geïntegreerd.

Sogeti is door Microsoft geselecteerd als partner voor de deployment van dit nieuwe besturingssysteem. Wij kijken graag hoe u met behulp van Windows 10 uw werk zo efficiënt mogelijk kunt doen. Zo kunnen uw medewerkers op het juiste moment het juiste apparaat gebruiken en genieten van nieuwe functies binnen een vertrouwde omgeving. Ingebouwde beveiligingsfuncties vergroten daarnaast de veiligheid van uw pc.

Toekomstvaste platformoplossingen zijn in onze visie gebaseerd op een hybride architectuur, waarin de Private en Public Cloud worden gecombineerd. Cloud Applicatie Transformatie laat uw applicatielandschap landen in een dynamisch datacenter. 

Gestructureerd testen van uw infrastructuur vereist een goede aanpak. Met TMap|Infrastructuur, onze unieke testaanpak, helpen wij u om de juiste testactiviteiten op het juiste moment uit te voeren.

Wil je een toekomstklare werkplek omgeving?

Met een demo van Sogeti’s Smart Workspace krijg je direct een beeld. Voor het aanvragen van meer informatie of een demo klik je op onderstaande knop.

Kan ik je helpen?

Pety Warringa Business Line Manager
Phone number: +31653931822