Chatbot services oplossingen

Chatbot services & oplossingen

Boost je productiviteit met een Chatbot

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Bouw jouw chatbot met kant-en-klare bouwblokken of ontwikkel een chatbot in zes weken.

Met chatbot software maak je jouw organisatie of team productiever. Chatbots werken dag en nacht, krijgen geen loon en zijn nooit ziek. Bovendien kunnen intelligente chatbots op een menselijke manier communiceren, op basis van AI en Natural Language Processing.

Chatbot oplossingen van Sogeti 

 • The Thinkubator: in een innovatief businessexperiment krijg je antwoord op de vraag ‘wat levert een chatbot mijn organisatie op’? In zes weken bouwen we een bruikbaar chatbot businessprototype. Een Minimal Lovable Product (MLP) dat zorgt voor maximale meerwaarde tegen minimale investeringen.
 • Bots @ Work: stel jouw chatbot voor interne processen samen uit onze kant- en klare bouwblokken. Hiermee maak je processen en werkzaamheden sneller zonder de code te veranderen. Met een hogere productiviteit als resultaat.

Chatbot services van Sogeti

Je kunt de volgende aanvullende services afnemen, als losse service of voor Thinkubator en Bots @ Work:

 • Bot Testing: laat chatbot software testen met onze gebundelde kennis, tools en aanpak. De garantie voor kwaliteit en succes.
 • Bots-as-a-Service (BaaS): we combineren jouw bouwblokken tot een bot die direct businesswaarde oplevert. Daarbij nemen we de doorontwikkeling, het beheer en monitoring uit handen. Samen bepalen we de businessdoelen voor de chatbot. Om deze daarna te vertalen naar de technische implementatie van de chatbot.

Thinkubator: in zes weken de best passende chatbot

Samen met jouw medewerkers maken we een blauwdruk van de chatbot oplossing die het beste aansluit op jouw wensen qua business, functionaliteit en budget. Vervolgens ontwikkelen we die in een bruikbaar business prototype dat direct meerwaarde levert. 

Vier stappen van Thinkubator

 1. In een workshop bedenken we drie scenario’s voor een chatbot die het beste past bij jouw situatie
 2. Samen werken we het beste scenario verder uit: welke technologie, expertise en data hebben we nodig? Op basis daarvan ontwikkelen we een roadmap
 3. We bouwen en testen het prototype onder gebruikers om de chatbot perfect af te stemmen op de praktijk
 4. We bouwen een direct bruikbaar Minimal Loveable Product (MLP) 

Bots @ Work: bouwblokken voor chatbots

Met Bots @ Work kan je diverse bouwblokken in de vorm van ‘abilities’ toevoegen aan chatbots. Denk aan FAQ’s, bedrijfsprocessen, het onderhouden van agenda-afspraken en helpdesk services zoals ZenDesk of ServiceNow. Zo kan je snel een koppeling leggen zonder de code te (her)schrijven. 

Waarom Sogeti chatbot services?

 • Baseer jouw chatbots op jarenlange ervaring met chatbots, automatisering en bedrijfsprocessen
 • Koppel jouw chatbot software eenvoudig met medewerkersystemen. Ga voor meer informatie naar onze Smart Workspace-oplossingen
 • Creëer in zes weken een werkend prototype met Thinkubator voor chatbots
 • Heb je een bouwblok nodig dat nog niet bestaat? Dan bouwen we die voor je. Zo blijft het aanbod bouwblokken van Bots @ Work continu groeien.

Aan de slag met jouw Chatbot

Hoe kan een chatbot jouw klanten en medewerkers helpen bij efficiëntere klantbeleving/optimale klantbeleving? Bouw jouw chatbot met kant-en-klare bouwblokken of ontwikkel een chatbot in zes weken.

Kan ik je helpen?